Ne puteti apela de luni pana vineri intre 10 si 17 la 0725.280.280
Aveti 0 produse in cos

TERMENI SI CONDITII

1.    DISPOZITII GENERALE

Prin prezentul document se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul online www.tiffani.ro, proprietatea S.C. TIFFANI  C & N  IMPORT EXPORT S.R.L., societate comerciala cu sediul in Bucuresti, Str.Turnu Magurele, Nr.3, Bl.C2, Sc.E, Et.3, Ap.179, Sector 4, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/18905/1994, avand cod unic de inregistrare RO 6311316.
Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea, cumpararea produselor de pe acest site) constituie acordul implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate, cu toate consecintele ce decurg din acestea.
Termenii si conditiile pot fi modificate oricand de catre S.C. TIFFANI C&N IMPORT EXPORT S.R.L., si/sau orice continut, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, acestea avand acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor.

2.    PRODUSELE

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.tiffani.ro, sunt noi, si sunt proprietatea producatorului TIFFANI. Acestea in momentul livrarii sunt insotite de documentele fiscale prevazute de legislatia in vigoare (factura fiscala si/sau bon fiscal). Produsele sunt comercializate numai in limita stocului disponibil, si ca urmare nu suntem raspunzatori pentru comenzile nelivrate ca urmare a faptului ca stocul a fost epuizat.
Corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, sunt cu titlu informativ, si ca urmare S.C. TIFFANI C&N IMPORT EXPORT S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele inadvertente, si de asemenea pentru eventualele erori de sistem care pot aparea independent de vointa noastra.
Produsele prezentate includ TVA (24%) si nu includ cheltuielile / taxele de livrare.

3.    PROPUNERE DE MASURARE

Pentru a alege marimea produsului potrivita dumneavoastra, va sfatuim sa consultati tabelul de marimi. Daca ezitati in alegerea marimii, va rugam sa masurati cu centimetrul un produs asemanator, si comparati cu cel dorit. In cazul in care va incadrati in doua intervale de marimi, va sfatuim sa alegeti marimea mai mare, deoarece se va potrivi mai bine.

4.    LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea se face in termen de 24-48 ore lucratoare  de la preluarea comenzii dvs., prin curierat rapid. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. Pentru comenzi care depasesc ca valoare 300 RON transportul este gratuit.
Pentru ore si/sau zile preferentiale, si/sau alte puncte de reper, va rugam sa le mentionati la rubrica de observatii, inainte de finalizarea comenzii. Cerintele suplimentare vor putea fi onorate si in functie de disponibilitatea si programul serviciilor de curierat.
TIFFANI isi rezerva dreptul de a intarzia sau de a anula livrarea produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive sau erori care nu tin de vointa noastra, fara a-si asuma vreo responsabilitate. De asemenea, TIFFANI isi rezerva dreptul de a nu colabora, sau de a nu prelua comenzi de la clienti ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios, etc.) , sau care au in istoricul comenzilor livrari refuzate, fara motive intemeiate.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de TIFFANI fata de orice client/cumparator in cazul nelivrarii produselor comandate este valoarea sumei incasate de TIFFANI de la acel client/cumparator.

5.    PLATA

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Modalitatile prin care puteti achita produsele comandate sunt :
-    ramburs : plata se face direct catre agentul firmei de curierat la preluarea produsului ;
-    on-line : cu card bancar


6.    POLITICA DE SECURITATE

TIFFANI garanteaza securitatea datelor gazduite prin sistemul sau informatic. Informatiile transmise catre TIFFANI vor fi folosite numai pentru scopul in care au fost introduse, respectiv efectuarea comenzilor, conform legislatiei in vigoare.
TIFFANI se obliga sa nu furnizeze la terte persoane adresele de e-mail ale clientilor/utilizatorilor /cumparatorilor sai, si sa nu faca publice datele furnizate de clientii sai fara acordul prealabil si expres al acestora.
TIFFANI certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Legea 365/2002 privind comertul electronic si ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, cu modificarile ulterioare.
TIFFANI nu se face responsabila pentru neglijenta utilizatorilor/clientilor privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale, si de asemenea nici pentru pierderea  sau alterarea datelor personale stocate in scopul precizat in prezentul document.


7.    INREGISTRAREA CA MEMBRU

Inregistrarea se face prin crearea unui cont, format dintr-o adresa de e-mail si o parola, care permit unui singur utilizator accesul la zone restrictionate ale siteului, prin care se face accesul la serviciile si produsele oferite.

Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea, vizionarea, navigarea pe acest site, implica aderarea utilizatorului/clientului la prezentele termene si conditii.Clientului/utilizatorului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea, alterarea- dar nelimitandu-se la acestea- a site-ului.
Clientul/utilizatorul raspunde pentru orice dauna materiala, intelectuala, electronica sau de alta natura produsa site-ului, continutului acestuia, in conformitate cu legislatia in vigoare.

8.    RETURNAREA PRODUSELOR

‘’ Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, iar in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor ‘’(O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse de pe site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanta)- cu aplicarea definitiilor cuprinse in art.2 lit.e.
Legislatia sus mentionata se refera la clienti/cumparatori /consumatori persoane fizice ; clientii cu personalitate juridica nu au dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta.
Clientul este obligat sa notifice firmei TIFFANI in scris, prin orice mijloc de comunicare (e-mail, fax) intentia sa de a returna, de a fi inlocuite, produsele achizitionate, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor.
Produsele livrate gresit, coletele care prezinta deteriorari severe, si/sau produsele cu defect de fabricatie pot fi returnate in termen de 14 zile lucratoare de la data expedierii. Orice mentiuni cu privire la integritatea coletului se fac la momentul livrarii ; orice reclamatii ulterioare sunt nule. Clientul/cumparatorul nu poate pretinde oricare alte daune-interese si/sau despagubiri. In acest caz ne asumam responsabilitatea si va inlocuim produsul cu unul identic (model, marime, culoare), suportand taxele pentru returnare/re-expediere.
Clientul/cumparatorul este obligat sa notifice intentia de returnare a produselor prin orice mijloc de comunicare in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor.
In situatia in care, clientul/cumparatorul solicita in schimb o alta marime, culoare, model, atunci acesta este obligat sa suporte cheltuielile de returnare/re-expediere.
Produsele returnate se vor transmite tot prin curierat rapid, si numai cu conditia ca acestea sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa contina etichetele intacte, sa aiba toate accesoriile, sa fie insotite de factura fiscala care l-a insotit la livrare, iar produsul sa nu prezinte semne ca a fost purtat : urme de miros, urme de machiaj sau alte pete). Clientul/cumparatorul este responsabil pentru deteriorarea si /sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau de returnare catre TIFFANI.
Produsele vor fi inlocuite in limita stocului disponibil.
Produsele oferite sub forma de voucher sau produsele castigate in urma concursurilor organizate de noi, nu pot fi returnate.
In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in maximum 30 zile de la confirmarea returului prin virament bancar in contul clientului/cumparatorului. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

9.    GARANTIA PRODUSELOR

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare.Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea protectiei consumatorului si este conforma cu prevederile O.G. 21/1992, si Legea 449/2003, cu modificarile ulterioare.
Garantia produselor TIFFANI este de 30 zile calendaristice. Eticheta contine informatii utile privind spalarea si ingrijirea produselor, astfel incat acestea sa nu sufere deteriorari.In cazul nerespectarii instructiunilor de intretinere, dreptul la garantie se pierde, iar TIFFANI nu isi asuma nici o raspundere privind deteriorarea acestora.
Pentru a face dovada achizitionarii produselor va rugam sa pastrati factura fiscala.
Pentru orice sesizari si/sau reclamatii va rugam sa ne scrieti pe adresa  office@tiffani.ro
Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de haine.