Ne puteti apela de luni pana vineri intre 10 si 17 la 0725.280.280
Aveti 0 produse in cos

LIVRARE SI PLATA

PROCESAREA COMENZILOR

 

Comenzile inregistrate de luni pana vineri pana la ora 15:00, vor fi expediate in aceeasi zi, iar comenzile inregistrate dupa ora 15:00, sau in zile nelucratoare, vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare. Nu se expediaza comenzi in zilele de sarbatori legale, acestea urmand a fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

 

Veti primi un e-mail de instiintare in momentul in care coletul a fost expediat de la sediul nostru.

 

MODALITATI DE LIVRARE

 

Taxa de livrare: 13 RONExpedierea comenzilor se realizeaza prin Cargus, Fan Courier sau Urgent Curier in 24 ore (in zilele lucratoare) in masura in care livrarea se realizeaza in una dintre cele peste 2000 de localitati din Romania in care Cargus, Fan Courier sau Urgent Curier livreaza fara a taxa kilometri suplimentari. Puteti consulta AICI (pentru Cargus) AICI (pentru Fan Courier) si AICI (pentru Urgent Curier) lista completa si actualizata cu localitatile aflate in aria de acoperire fara kilometri suplimentari.


Pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire a Cargus, Fan Courier sau Urgent Curier comanda va fi trimisa prin Posta Romana, anuntand clientul in prealabil. In cazul coletelor expediate prin Posta Romana livrarea dureaza 2-3 zile si veti primi un aviz emis de Oficiul Postal de care apartineti. Daca nu primiti acest aviz in termen de 3 zile de la expedierea comenzii, va puteti prezenta la oficiul postal de care apartineti pentru a solicita informatii privind locatia pachetului.


LIVRARE GRATUITA pentru comenzi cu valoare totala peste 250 RON.


Durata timpului de livrare mentionata mai sus se poate mari independent de vointa tiffani.ro. Acest fapt se poate datora urmatorilor factori, fara a se limita la acestia: conditii meteorologice nefavorabile (de exemplu ceata, viscol, inzapeziri , ploi abundente, inundatii, cod galben, cod rosu, polei pe partea carosabila), accidente rutiere, etc.

 

INFORMATII PRIVIND PLATA CU CARDUL


Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, tiffani.ro foloseste procesatorul de plati online MobilPay.Cardurile acceptate pentru plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, cu conditia sa aiba cod CVV2/CVC2).


Puteti achita produsele de pe site-ul tiffani.ro indiferent de valuta pe care o aveti in cont. Tranzactiile se realizeaza in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.


NU se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactiile platite cu cardul.


Cum functioneaza plata prin card


Pentru a folosi aceasta metoda de plata, singura conditie este sa ai un card valabil si suficienti bani in cont pentru a acoperi contravaloarea produselor pe care doresti sa le achizitionezi.

1. Alege produsul sau serviciul dorit de pe site-ul tiffani.ro.
2. Alege ca metoda de plata mobilPay.
3. Introduci detaliile cardului tau si restul informatiilor solicitate in pagina de plata. Tranzactia este securizata, iar datele tale personale ajung direct la banca, fara a fi stocate pe serverele mobilPayTM.

4. Dupa procesare, iti va fi afisat rezultatul tranzactiei si vei primi un e-mail de confirmare.

 

MobilPay foloseste sistemul "3-D Secure" care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Mobilpay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

 

 Pentru a folosi aceasta metoda de plata, nu este necesar sa te inregistrezi in prealabil pe website, singura conditie fiind sa ai un card valabil si suficienti bani in cont pentru a acoperi contravaloarea produselor pe care doresti sa le achizitionezi.

1. Alege produsul sau serviciul dorit de pe website-ul comerciantului.
2. Alege ca metoda de plata plata prin card.
3. Introduci detaliile cardului tau si orice alta informatie iti este solicitata in pagina de plata. Tranzactia este securizata, iar datele tale personale ajung direct la banca, fara a fi stocate pe serverele mobilPayTM.

 

Introdu adresa ta de email pentru a afla cele mai noi oferte de haine.